Heb je een Laserworld product gekocht bij een (ex-)dealer van Laserworld apparatuur?

En wil je zeker zijn dat je ook altijd de Laserworld Garantie (in de meeste gevallen 2 jaar!) kunt claimen, mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Laser of accessoires?
Dán is het belangrijk om dan jouw product nu meteen te registreren bij ons.

Waarom?

Mocht er in de toekomst onverhoopt iets mis zijn met jouw Laserworld Laser of randapparatuur, dan zijn wij als distributeur op de hoogte van je aankoop. Daardoor kunnen we je direct helpen met eventuele problemen, bepalen of het product nog onder garantie valt en eventueel zorg dragen voor reparatie of zelf vervanging van jouw product.

Als officieel Laserworld distributeur vinden wij het belangrijk dat je met problemen met je Laserworld apparatuur bij ons terecht kunt, óók wanneer je jouw Laserworld apparatuur ergens anders hebt aangeschaft en je daar niet meer terecht kunt, of geen gehoor krijgt op je melding.

Vul daarom nú meteen het contactformulier in zodat jouw garantie zaken bij eventuele problemen altijd in goede handen zijn én blijven, óók als jouw winkel/leverancier of webshop ineens niet meer bestaat of geen Laserworld producten meer aanbiedt.

Registreer je Laserworld product direct:

Uw naam (verplicht)

Aangekocht product (verplicht)

Serienummer (verplicht)

Aankoopdatum (verplicht)

Opmerking - Vraag:

Uw email (verplicht)

Waar heeft u uw product gekocht? (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw adres (verplicht)

 Ik ga akkoord met de garantievoorwaarden en stem in met het ontvangen van een maandelijkse email met daarin nieuws, lasertechnologie, aanbiedingen en meer lasershow gerelateerde zaken.

 

 

Het registreren van je product, betekent niet dat je meteen klant bent bij Lasers4u.nl,

je blijft géwoon klant van jouw lokale dealer of webshop!

We houden je wel graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes op Lasershow gebied, technisch nieuws en uiteraard alle aanbiedingen. Als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kun je jezelf  uiteraard uitschrijven onderaan iedere nieuwsbrief.